Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PROBLEME GRAVE LA CFR MARFĂ: Posibil PREJUDICIU de peste 19 MILIOANE DE LEI în urma unei licitații pentru transport de cărbune

PROBLEME GRAVE LA CFR MARFĂ: Posibil PREJUDICIU de peste 19 MILIOANE DE LEI în urma unei licitații pentru transport de cărbune

Un articol de: B1.ro - 22 Noi 2018, 12:04
PROBLEME GRAVE LA CFR MARFĂ: Posibil PREJUDICIU de peste 19 MILIOANE DE LEI în urma unei licitații pentru transport de cărbune Eveniment

Lucian Șova a cedat presiunilor PSd și a demisionat, joi, din funcția de ministru al Transporturilor.

Înainte de a pleca însă, Șova a trimis Corpul de Control la Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă "CFR Marfă" S.A. În urma controlului s-a constatat că instituția ar fi pierdut un posibil profit în valoare de peste 19 milioane de lei, în urma unei licitații pentru transport de cărbune.

Redăm mai jos comunicatul integral al Ministerului Transporturilor

Corpul de Control al ministrului Transporturilor, Lucian Șova, a constatat, în urma unor verificări la Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă "CFR Marfă" S.A, că instituția ar fi pierdut un posibil profit în valoare de peste 19 milioane de lei, în urma unei licitații pentru transport de cărbune.

Societatea CFR Marfă a participat la licitația organizată de Complexul Energetic Oltenia având ca obiect transportul de cărbune.

Comisia de licitație a prezentat o singură ofertă, potrivit documentelor puse la dispoziția organelor de control, deși putea să reoferteze, de mai multe ori, în interesul companiei.

Prin nereofertare, Corpul de control al ministrului Lucian Șova consideră că în acest caz s-au creat premisele necesare adjudecării în favoarea contracandidatului companiei de stat.

Corpul de Control al ministrului Transporturilor, Lucian Șova, a transmis organelor competente să evalueze dacă această acțiune reprezintă un prejudiciu pentru CFR Marfă.

 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

 

Citeşte mai multe despre:   Lucian Sova,   CFR