Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fără cozi la buletine, pașapoarte sau permise auto. Ministerul de Interne va construi un sistem informatic care va simplifica totul cu doar un click

Fără cozi la buletine, pașapoarte sau permise auto. Ministerul de Interne va construi un sistem informatic care va simplifica totul cu doar un click

Un articol de: B1.ro - 12 Iul 2019, 16:40
Eveniment

Gata cu cozile interminabile de la buletine, paşapoarte sau permise de conducere. Ministerul de Interne a accesat fonduri europene pentru a construi un sistem informatic prin care toată procedura să fie simplificată, iar românii să nu mai petreacă ore bune la cozile formate la ghișee.

ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! ‘A PLECAT TÂRZIU, ÎN NOAPTE’! MARA BĂNICĂ A DAT VESTEA TRISTĂ! ULTIMELE IMAGINI

Toată lumea care va avea la îndemână un "gadget" conectat la internet va putea să reînnoiască toate aceste documente, care în trecut dădeau mari bătăi de cap, fără a mai sta nici măcar un minut la coadă. În total, această investiţie  va solicita undeva la 90 milioane de lei.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU... MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

De asemenea, noua platformă va oferi posibilitatea şi de achitare a taxelor, astfel că nu trebuie să vă mai faceţi griji, cu drumuri lungi şi anevoioase. Pe scurt, aşa cum a declarat şi ministrul de Interne, proiectul va simplifica întreaga procedură.

ISPITA A RĂMAS FĂRĂ SUTIEN! DEZMĂȚ TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 (FOTO)

 „Finalitatea acestui proiect va conduce la o simplificare a accesului la serviciile electronice oferite de către MAI şi completează demersurile în sensul debirocratizării activităţii noastre, demersuri care au fost începute anul trecut prin lansarea sistemului informatic integrat de emitere a actelor de stare civilă, proiect care se află deja în implementare. Urmărim prin acest proiect să reducem timpii de soluţionare a cererilor cetăţenilor şi să îmbunătăţim comunicarea dintre MAI şi cetăţeni, acestea fiind aspecte pe care le considerăm absolut necesare pentru evoluţia instituţiilor noastre şi pentru modernizarea statului român”, a declarat Carmen Dan, ministrul de Interne, scrie spynews.ro. 

 
 
 
Loading...