Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Proces cu arme la Tribunalul Dâmbovița. Fiul deputatului PSD Ion Dumitru a scos pistolul pe masă

Proces cu arme la Tribunalul Dâmbovița. Fiul deputatului PSD Ion Dumitru a scos pistolul pe masă

Un articol de: B1 TV - 09 Aug 2011, 09:00
Proces cu arme la Tribunalul Dâmbovița. Fiul deputatului PSD Ion Dumitru a scos pistolul pe masă Foto: jurnaldedambovita.artpress.ro Eveniment

Judecată cu pistolul pe masă la Tribunalul Dâmboviţa. S-a întâmplat luni seară, în timpul unui proces în care era audiat Dragoş Dumitru, membru PDL şi fiul deputatului PSD Ion Dumitru. Acesta a fost chemat ca martor după ce a reclamat că primarul comunei Tărtăşeşti i-ar fi cerut mită 100.000 de lei. Dragoş Dumitru a fost surprins de un avocat că deţinea un pistol asupra sa. Spre uimirea audienţei, tânărul a scos arma, iar şedinţa a continuat ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

„În timp ce era audiat ca martor, avocatul domnului primar a sesizat că are un pistol la spate, i-a spus doamnei președinte, el a scos pistolul, l-a pus pe masă, a chemat doi jandarmi, nu s-a întâmplat nimic, sedința s-a derulat în continuare”,  a povestit un martor.

Martorii care asistau la proces au rămas muţi când au auzit că tânărul are pistol în sala de şedintă. În plus, oamenii de faţă susţin că toţi cei prezenţi au fost în pericol, susținând că dacă bărbatului nu i-ar fi convenit ceva, ar fi putut scoate arma și răni pe cei prezenți.

În incinta tribunalului este strict interzis portul armelor, iar la intrarea principală este montat un dispozitiv care detectează metalele. Se pare însă că Dragoş Dumitru ar fi pătruns în clădire pe o altă uşă, care nu e destinată publicului.

„Din primele verificari rezultă că bărbatul a intrat în instituție printr-un alt loc decât cel destinat publicului însoțit de avocații săi. La nivelul Jandarmeriei Dâmbovița se efectuează cercetări cu privire la condițiile în care bărbatul a pătruns în instituție cu o armă neletală asupra sa”, a declarat locotenent Ciprian Vătășeru, purtătorul de cuvânt IPJ Dambovița.

Jandarmii i-au întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă penală.

Membrul PDL Dragoș Dumitru, cu pistolul la Tribunalul Dâmbovița
Embed:
Citeşte mai multe despre:   pistol,   PSD