Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Procurorii DIICOT, în ALERTĂ: Treizeci şi şase de percheziţii în Dâmboviţa şi Braşov, la persoane suspectate de trafic de droguri

Procurorii DIICOT, în ALERTĂ: Treizeci şi şase de percheziţii în Dâmboviţa şi Braşov, la persoane suspectate de trafic de droguri

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2019, 16:50
Procurorii DIICOT, în ALERTĂ: Treizeci şi şase de percheziţii în Dâmboviţa şi Braşov, la persoane suspectate de trafic de droguri Eveniment

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Dâmboviţa au desfășurat marţi, 36 de percheziţii domiciliare în judeţul Dâmboviţa şi în municipiul Braşov, la persoane suspectate de trafic de droguri. 

Nu mai puțin de 70 de persoane vor fi aduse la audieri. Acțiunea în forță a autorităților vizează activitatea infracţională a două grupuri alcătuite din 31 de persoane din judeţul Dâmboviţa, bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Din cercetări a reieşit că aceste persoane s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc din Bucureşti şi din străinătate, substanţele fiind apoi comercializate în Dâmboviţa.

În timpul cercetărilor, poliţiştii S.C.C.O. Dâmboviţa împreună cu cei ai Poliţiei Oraşului Fieni au ridicat circa 350 de grame de cannabis de la mai multe persoane bănuite de consum de droguri.

Marţi, poliţiştii S.C.C.O.Dâmboviţa, cu sprijinul poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti, Piteşti, Braşov şi Buzău, au făcut 36 de percheziţii domiciliare (34 în Dâmboviţa şi 2 în Braşov). La activităţi au participat şi poliţişti ai I.P.J Dâmboviţa, jandarmi ai I.J.J. Dâmboviţa şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.

În urma percheziţiilor, până în prezent au fost indisponibilizate 27 de telefoane mobile, un laptop, o imprimantă, 3 arme letale a căror deţinere este interzisă, 71 de cartuşe, mai multe grindere şi cântare de precizie, 31.680 de lei şi 1.840 de euro.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 500 de grame de cannabis şi substanţe pulverulente susceptibile a fi stupefiante, mai multe pliculeţe autosigilante şi ustensile pentru porţionarea şi consumul stupefiantelor.

De asemenea, au fost puse în executare 74 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Dâmboviţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

 Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...