Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Procurorii DNA anchetează contractele Loteriei Române cu firma greacă Intralot (VIDEO)

Procurorii DNA anchetează contractele Loteriei Române cu firma greacă Intralot (VIDEO)

Un articol de: - 06 Oct 2014, 14:24
Procurorii DNA anchetează contractele Loteriei Române cu firma greacă Intralot (VIDEO) Eveniment

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anchetează contractele Loteriei Române! Printre contractele verificate ar fi şi cel încheiat de instituţie cu firma greacă Intralot, potrivit HotNews.

În  cauză,  procurorii au dispus, în baza art.  11 din OUG 43/2002, efectuarea unui raport de constatare tehnico-științifică pentru evaluarea prejudiciului, se arată într-un raspuns al DNA transmis HotNews.ro.

Ministrul Finanțelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, a semnat în luna iunie un ordin de ministru prin care mandatează reprezentanții statului în AGA a Companiei Naționale "Loteria Română" S.A. să împuternicească Consiliul de Administrație și conducerea executivă a companiei să înceapă negocierile pentru încheierea unui contract de asociere în participație, pentru operarea unui nou sistem loteristic, arată sursa citată.

Este vorba de un nou contract pentru servicii de loterie, precum 6/49, 5/40 și Joker, pe o perioadă de 10 ani.

Ofertantul favorit pare să fie tot firma grecească Intralot, aceeași cu care Loteria a încheiat contracte și în 2003, tot pe zece ani și care s-au dovedit păguboase pentru statul român.

Contractul a expirat anul trecut în decembrie. În mod normal, ar fi trebuit să fie demarat un proces transparent de selecție a unui nou partener. Proces transparent nu a existat, însă au tot fost încheiate acte adiționale la vechiul contract.

Liliana Mincă, despre contractele Loteriei Române cu firma Intralot


Citeşte mai multe despre:   Loteria Romana