Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Procurorii DNA fac percheziții la Consiliul Judeţean Iaşi

Procurorii DNA fac percheziții la Consiliul Judeţean Iaşi

Un articol de: - 16 Mai 2017, 08:13
Procurorii DNA fac percheziții la Consiliul Judeţean Iaşi Eveniment

UPDATE: Președintele CJ Iași a declarat, pentru Agerpres, că dosarul a fost deschis în urma unei sesizări depuse de el în ocrombrie, care vizează neregulile constatate la asfaltarea Drumului Județean 248A Voinești — Slobozia — Țibana — Glodenii Gândului.

Potrivit lui Maricel Popa,  pe anumite porțiuni de drum lucrătorii firmei contractoare au asfaltat pe noroi și chiar bălegar. În alte zone, grosimea asfaltului variază între unu și patru centimetri, iar lucrările s-au făcut în lipsa unui diriginte de șantier.

Valoarea contractului este de 7,2 milioane de lei, iar deficiențele valorează două milioane de lei.

 

Procurorii DNA efectuează marți dimineață percheziții la sediul Consiliului Județean Iași și la Direcţia Judeţeană de Drumuri, informează news.ro.

Anchetatorii verifică mai multe contracte de atribuire a lucrărilor de deszăpezire şi de asfaltare a unor drumuri, a declarat preşedintele CJ, Maricel Popa. Acesta a mai susținut că ancheta a pornit de la un audit făcut de Consiliul Judeţean, iar neregulile ar exista în legătură cu un contract încheiat de vechea administrație vizând lucrările la un drum din judeţ.

Potrivit news.ro, Maricel Popa a mai declarat că procurorii au cerut documente legate și de atribuirea lucrărilor de deszăpezire pentru perioada 2016-2017.

Citeşte mai multe despre:   perchezitii,   DNA,   contract