Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Procurorul General al României: Noi acte ridicate în cazul Condrea, ancheta se apropie de final (VIDEO)

Procurorul General al României: Noi acte ridicate în cazul Condrea, ancheta se apropie de final (VIDEO)

Un articol de: - 03 Iul 2016, 11:11
Procurorul General al României: Noi acte ridicate în cazul Condrea, ancheta se apropie de final (VIDEO) Foto: B1TV Eveniment

Augustin Lazăr, Procurorul General al României, a participat duminică la ceremoniile de la Curtea de Apel București, ce au loc cu ocazia "Zilei Justiției".

Aici, el a fost întrebat de jurnaliști despre cazul Dan Condrea și Hexi Pharma. Procurorul General a afirmat că sunt mai multe dosare în lucru la Parchetul General cu referire la cazurile respective și există un volum mare de activitate în desfășurare. Au avut loc mai multe ridicări de acte, iar mai multe expertize sunt în curs.

Augustin Lazăr că ancheta va fi soluționată într-un timp rezonabil, fiind în curs de finalizare.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Legat de dosarul Hexi Pharma, acesta a afirmat că se coraborează datele din acte cu soluțiile ridicate din spitale și în același timp este în curs și procesul de constituire a părților civile.

Procurorul General al României: Ancheta în cazul Condrea se apropie de final

 

Citeşte mai multe despre:   procurorul general,   dosar penal,   ancheta