Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Procurorul general, despre dosarul morții lui Dan Condrea: Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea o soluție (VIDEO)

Procurorul general, despre dosarul morții lui Dan Condrea: Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea o soluție (VIDEO)

Un articol de: - 14 Iul 2016, 09:53
Procurorul general, despre dosarul morții lui Dan Condrea: Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea o soluție (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a anunțat joi că cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare, procurorii vor da o soluție în cazul accidentului lui Dan Condrea.

„Se va putea da o soluție cu referire la circumstanțele în care s-a prous evenimentul rutier, daca a fost o sinucidere sau accident. Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea o soluție emisă de procurori. Probabil la începutul săptămânii viitoare. Cu referire la celelalte proble depuse în dosar, ele vor fi coroborate cu concluziile raportului de expertiză”, a declarat Augustin Lazăr.

În ceea ce privește dosarul Hexi Pharma, Lazăr a precizat că, în acest moment, prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70 de milioane de lei.

”În această cauză a evoluat cercetarea penală și suntem în măsură să spunem că există circa 280 de părți civile în cauză, iar prejudiciul se ridică în jur de 70 de milioane de lei în acest moment”, a mai anunțat procurorul general.

Procurorul general, despre dosarul morții lui Dan Condrea: Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului

Citeşte mai multe despre:   Augustin Lazar,   procurorul general,   Hexi Pharma,   prejudiciu