Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Produse confiscate de ANAF, vândute la reducere: Printre obiectele care pot fi cumpărate se numără pungi cu semințe, măturoaie sau cratițe și bijuterii (VIDEO)

Produse confiscate de ANAF, vândute la reducere: Printre obiectele care pot fi cumpărate se numără pungi cu semințe, măturoaie sau cratițe și bijuterii (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 11 Mai 2017, 10:33
Eveniment

ANAF scoate la vânzare mai multe bunuri confiscate sau intrate în proprietatea statului, între acestea numărându-se pungi cu semințe, măturoaie, motorină în bidoane de plastic, haine noi sau folosite, dar și cratițe și bijuterii, informează B1 TV. 

Bunurile scoase la vânzare de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba se află într-un magazin de articole de menaj. Magazinul nu aparține administraţiei, dar proprietarul a câștigat licitația pentru acest serviciu și primește procent din vânzări.

În prezent, între obiectele scoase la vânzare se numără măturoaie confecționate artizanal din nuiele, la prețul de cinci lei bucata, cratițe emailate roșii cu buline, dar cu defecte, la prețul de șase lei bucata, dar și coșuri confecționate artizanal din nuiele, la opt lei bucata.

Reduceri mari la buticul ANAF: Printre obiectele scoase la vânzare se numără pungi cu semințe, măturoaie sau cratițe și bijuterii

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Totodată, se vând și bijuterii, printre care chiar şi verighete de argint cu pietre incolore și albastre, la prețuri între cinci și 10 lei, în funcție de gramaj. Pe de altă parte, o pereche de jeanşi pentru dame, folosiți, se vinde cu șase lei, în vreme ce prețul unei geci este de 15 lei, iar pantalonii tip colanți, trei sferturi, costă patru lei.

O sută de litri se motorină se vând în cinci bidoane din plastic, la prețul de 1,8 lei litru, cinci litri de apă de izvor plată - 2,25 lei, iar un PET cu bere la 2,8 lei, în vreme ce PET-urile de suc, la 2,5 litri, se vând cu 1,4 lei. Sunt scoase la vânzare și două pungi cu semințe de floarea soarelui, la 0,7 lei bucata, pungi cu ouă de ciocolată la prețul de doi lei, dar și pachete de zahăr, cu doi lei, și PET-uri cu ulei alimentar la 3 lei.

Husele pentru telefon din materiale de plastic costă 1,5 lei, un set de ceasuri de mână, bărbătesc și de damă, 40 de lei, iar o undiță telescopică de patru metri, folosită, doar 12 lei. Totodată, în stocurile instituției s-a aflat și o bâtă ciobănească în lungime de 1,3 metri, prevăzută cu măciucă și inel metalic, folosită, însă s-a vândut.

Aceste bunuri au fost confiscate de organele de control ale statului și sunt valorificate de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba, instituție subordonată ANAF.
 

Citeşte mai multe despre:   ANAF,   reducere
 
Loading...