Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Profețiile lui Nostradamus pentru 2020. Ce pericol ne paște după coronavirus

Profețiile lui Nostradamus pentru 2020. Ce pericol ne paște după coronavirus

Un articol de: Catinca Giosanu - 15 Iun 2020, 11:37
Profețiile lui Nostradamus pentru 2020. Ce pericol ne paște după coronavirus Eveniment

Chiar dacă a murit în urmă cu mai bine de 450 de ani, Nostradamus a făcut o serie de previziuni pentru anul 2020.

În pofida faptului că, în ultimii ani, sfârșitul lumii a devenit subiect de glume, acesta a constituit, totuși, de-a lungul timpului, o obsesie a multor generații.

Nostradamus a atras atenția că sfârșitul va începe odată cu intensificarea crizelor economice, a crahurilor bursiere, a derapajelor socio-politice, a degradării comportamentului și sentimentelor oamenilor.

 

 

Cutremure, uragane, inundații, erupții vulcanice, atacuri teroriste

 

 

Pentru anul 2020, Nostradamus a făcut mai multe previziuni cutremurătoare bazate pe condiţiile meteorologice şi fazele lunii.

Oamenii de știință au descifrat câteva dintre mesajele ascunse în scrierile lui. Una dintre profețiile lui Nostradamus arată că lumea este expusă unor cutremure de mare magnitudine. În plus, se pare că unul dintre aceste cutremure ar duce chiar la scufundarea statului California (SUA), care are o populație de peste 36 de milioane de locuitori și o suprafață de 423.970 km .Cât câştigă un angajat la Lidl

Profetul a mai prezis un cutremur major care va avea loc în Europa, iar intensitatea acestuia va ajunge la 7 sau chiar 7,4 grade.

De asemenea, Nostradamus evocă declanșarea mai multor conflicte internaționale, care vor începe în Franța. Acestea vor debuta, se pare, printr-o serie de atentate teroriste, care, treptat, se vor propaga în întreaga Europă.

Și Statele Unite ale Americii se vor confrunta cu atacurile teroriste. În Orientul Mijlociu, va lua amploare extremismul religios.

Statele Unite vor fi afectate de uragane de categoria 1, în timp ce Europa va trebui să facă față unor inundații de amploare, rezultat al încălzirii globale. Inundațiile vor afecta, mai cu seamă, țări precum Italia, Cehia, Anglia. 


În ceea ce privește planul geo-climatic, planeta va încerca să se purifice și să-și regăsească echilibrul, însă acest lucru va avea un preț mare, pe care-l va plăti omenirea. Uragane, inundații, cutremure, erupții vulcanice, toate acestea vor provoca pagube materiale însemnate și pierderi de vieți omenești.

 

 

2020, în termeni pozitivi

 

 

Dincolo de Apocalipse, catastrofe naturale și atacuri teroriste, Nostradamus a văzut' și aspecte pozitive. Anul 2020 va fi o perioadă prosperă pe plan financiar, dar asta doar dacă banii vor fi administrați cu înțelepciune. Totodată, se vor face progrese semnificative în domeniul științific.

În lucrarea intitulată Profeții', publicată în 1555, celebrul clarvăzător a notat că procesul renașterii omedinii va dura nu mai puțin de 27 de ani, adică până în 2046.

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Nostradamus