Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment OPC ÎNCHIDE un hypermarket CELEBRU: „Sunt abateri grave şi repetate!” (FOTO)

OPC ÎNCHIDE un hypermarket CELEBRU: „Sunt abateri grave şi repetate!” (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 16 Oct 2018, 20:12
OPC ÎNCHIDE un hypermarket CELEBRU: „Sunt abateri grave şi repetate!” (FOTO) Eveniment

Comisarii Protecţiei Consumatorilor din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au solicitat Direcţiei Regionale pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi dispunerea închiderii temporare a magazinului Profi din Eforie Nord.

De asemenea, OPC a aplicat o amendă de 65 de mii de lei, susținând că s-au constat „abateri grave ți repetate”, informează cugetliber.ro.

„În urma unei acţiuni susţinute de control care a vizat magazinele de băcănie din zona de sud a litoralului, atât micii comercianţi, cât şi marii retaileri, în Eforie Nord, Eforie Sud şi Techirghiol, au fost oprite temporar de la prestarea de servicii mai multe magazine, dar cel mai important este magazinul Profi din Eforie Nord, unde au fost identificate abateri repetate atât la Ordonanţa nr. 21, cât şi de la Legea practicilor comerciale incorecte. Magazinul a fost sancţionat cu 65.000 de lei, oprirea temporară a liniei gastro şi a fost făcută propunere de închidere de la şase luni la un an, pentru abateri repetate. Este o premieră când se solicită închiderea unui supermarket”, a precizat Horia Constantinescu, comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Citeşte mai multe despre:   OPC,   Profi