Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Profilul psihologic al lui Mihai Gâdea, făcut de un psihiatru: „Pastorul mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii”

Profilul psihologic al lui Mihai Gâdea, făcut de un psihiatru: „Pastorul mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii”

Un articol de: -
Eveniment

Mihai Gâdea este caracterizat de psihiatrul Florin Tudose drept un „pastor care predică răul, ura, sinuciderea și chiar moartea”, un „pastor mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii”.

Florin Tudose a lansat marți cartea „Psihopolitică”, în care expune profilul psihologic al prezentatorului de la Antena 3, pe care îl vede „un mercenar în slujba unui rinocer comunist”.

„Cum românii sunt gata de-a face întodeauna cu ce n-a văzut Parisul, le putem oferi imaginea unei personalități contorsionate sinistru în care un pastor predică răul, ura, sinuciderea și chiar moartea. Pastorul mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii este doar un mercenar în slujba unui rinocer comunist care a reușit prin puterea ochiului dracului să-l convertească pe religiosul lacom la apologia/propovăduirea urii. Dacă nu știați, pe Gâdea îl mai cheamă și Emanuel, adică Dumnezeu este cu noi. Cu Gâdea este, ce păcat.... dumnezeul banului", scrie Florin Tudose în cartea sa, potrivit evz.ro.

Florin Tudose este medic psihiatru, şeful secţie Psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucureşti Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Gadea
 
 
 
Loading...