Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Meteorologii au făcut anunțul: Ce se va întâmpla cu vremea în luna decembrie 

Meteorologii au făcut anunțul: Ce se va întâmpla cu vremea în luna decembrie 

Un articol de: B1.ro - 30 Noi 2018, 16:28
Meteorologii au făcut anunțul: Ce se va întâmpla cu vremea în luna decembrie  Eveniment

Meteorologii au emis prognoza pentru luna decembrie. În prima săptămână a lunii sunt așteptate precipitații mai ridicate cantitativ decât în mod normal. 

În general, în ultima lună din an sunt așteptate fenomene meteo diversifiate, transmite Administrațuia Națională de Meteorologie

Iată, mai jos, cum va fi vremea în fiecare săptămână a lunii decembrie. 

Săptămâna 03.12.2018 – 10.12.2018

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice și la munte, iar în extremitatea sudică a țării acestea se vor situa ușor sub cele normale. În restul teritoriului temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice la această dată. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-vestul teritoriului. În restul țării regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel climatologic normal pentru această perioadă.

Săptămâna 10.12.2018 – 17.12.2018

Temperatura aerului va avea valori în general în jurul mediilor climatologice ale intervalului, posibil ușor mai ridicate în vestul, nord-vestul și centrul țării. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal al perioadei, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 17.12.2018 – 24.12.2018

Temperatura aerului va avea valori în apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat ce cel normal al acestei săptămâni.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Săptămâna 24.12.2018 – 31.12.2018

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe întreg teritoriul României.


 

Citeşte mai multe despre:   ANM