ALERTĂ METEO: Revin ninsorile abundente peste România! Ce se întâmplă în București și care sunt județele afectate!

ALERTĂ METEO: Revin ninsorile abundente peste România! Ce se întâmplă în București și care sunt județele afectate!

Joi, vremea va fi deosebit de rece, prognoza meteo indicând temperaturi minime de -10 grade Celsius.

Va mai ninge slab local în jumătatea nordică a teritoriului, în timp ce în cea sudică cerul va deveni variabil. Vântul va suflă moderat în est și în sud-est și în general slab în restul țării.

Maximele termice vor urca la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia, 1-6 grade în Muntenia și Dobrogea și 0-5 grade în Moldova.

În București, vremea va fi mohorâtă și rece, cu cer acoperit de nori. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 2°C și -7°C. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 6 km/h dinspre V, pe timpul nopții. Va fi foarte frig, în special noaptea, însă ninsorile se opresc, nefiind așteptate precipitații.

La munte va fi foarte frig, temperaturile minime coborând până la-10°C. Maximele din timpul zilei nu vor depăși -1°C. Vântul va sufla cu 6 km/h dinspre V – ziua, și cu 2 km/h dinspre V – noaptea, scrie a1.ro. Aerul va fi cețos pe perioada nopții și la primele ore ale dimineții de 14 decembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe