Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Proprietarii clubului din Sighișoara, reclamat de către un fost director al Fundației Prințul de Wales, sunt fiii unui baron de Mureș: Localul ar funcționa ilegal și produce un zgomot insuportabil pentru locuitorii din zonă

Proprietarii clubului din Sighișoara, reclamat de către un fost director al Fundației Prințul de Wales, sunt fiii unui baron de Mureș: Localul ar funcționa ilegal și produce un zgomot insuportabil pentru locuitorii din zonă

Un articol de: Redacția B1.ro - 29 Ian 2020, 10:16
Proprietarii clubului din Sighișoara, reclamat de către un fost director al Fundației Prințul de Wales, sunt fiii unui baron de Mureș: Localul ar funcționa ilegal și produce un zgomot insuportabil pentru locuitorii din zonă Foto: pixabay.com Eveniment

Noi informații ies la iveală în scandalul Clubului Vintage din Sighișoara. Au fost făcute publice numele proprietarilor localului care a fost reclamat de un fost director al Fundației Prințul de Wales. Clubul ar funcționa ilegal, iar zgomotul îi deranjează pe locuitorii din zonă. 

Clubul, despre care a scris recent pe Facebook fostul director al Fundației Prințului de Wales, Aura Woodward, este administrat de fiii lui Ieronim Seracu, unul dintre cei mai puternici oameni din orașul-cetate din județul Mureș.

Vintage este administrat frații Nicolae Remus Seracu, Ieronim Seracu și Mihai Seracu, potrivit informațiilor obținte de la autoritățile din Sighișoara de jurnaliștii de la G4 Media

Unul dintre copii lui Seracu a fost consilier local și director în primăria din Sighișoara. Este vorba despre Nicolae Remus, care a fost, între 2012 și 2014, consilier local din partea Alianței pentru Mureș. 

Potrivit sursei citate, frații Seracu sunt acționari egali în firma Twinserv srl care are o cifră de afaceri de peste 11 milioane de lei. 

Vintage este de fapt un restaurant cu terasă care noaptea devine club şi ar functiona ilegal atât din punctul de vedere al programului de funcționare, cât și al normelor de securitate, după cum a scris Aura Woodward pe pagina sa de socializare.

"Povestea acestui club ilustrează o stare de fapt care se aplică la scară mult mai largă. Sunt mulţi oameni în Sighişoara care probabil au probleme mult mai mari decât mine din cauza corupţiei dar cărora le este teamă să vorbească", a notat aceasta.

Într-o postare Facebook, Mihai Seracu a răspuns acuzațiilor Aurei Woodward, precizând că localul său are toate autorizațiile și avizele necesare. 

”În primul rând, doresc să-i asigur pe toți de faptul că toate acțiunile intreprinse și derulate de către localul Vintage au autorizațiile și avizele necesare. Documentele, pe care cu mare drag le pot pune la dispoziția oricui, pot dovedi oricând acest aspect. (...) Exact cum familiile cu copii au nevoie de gradinite si parcuri de joacă, așa și tinerii au nevoie de posibilități de a-și petrece timpul liber. (...) Prin activitățiile pe care le întreprind, în calitate de manager al localului Vintage, contribui la bugetul local și la crearea și menținerea unor locuri de muncă. Așadar, atât timp cât îmi fac treaba de antreprenor, de ce sunt acuzat? Pentru o zi din săptămână (sâmbăta) când programul e pana la ora 4:00? Încă o dată subliniez, în limita legii. Invit pe oricine, în orice sâmbăta noapte să verifice din afara localului și să spună sincer daca deranjează nivelul sonorului”, a scris acesta pe Facebook. Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Tot conflictul a pornit după ce fostul director al Fundației Printul de Wales a relatat coșmarul prin care trece de aproape trei ani din cauza gălăgiei provocate de clubul de noapte despre care susține că ar funcționa ilegal din 2017.  Aceasta mărturiseşte că s-a adresat autorităților locale, dar că petițiile sale au rămas fără răspuns. (Detalii AICI)


 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Sighisoara