Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Protest bizar organizat de un sindicalist controversat: Mai mulți protestatari din Teleorman au fost aduși în Voluntari, în fața unei companii cu sediul în Portul Constanța

Protest bizar organizat de un sindicalist controversat: Mai mulți protestatari din Teleorman au fost aduși în Voluntari, în fața unei companii cu sediul în Portul Constanța

Un articol de: George Lupu - 26 Noi 2020, 15:18
Protest bizar organizat de un sindicalist controversat: Mai mulți protestatari din Teleorman au fost aduși în Voluntari, în fața unei companii cu sediul în Portul Constanța sursa foto: pixabay Eveniment

Un protest sindical bizar a avut loc în plină pandemie de coronavirus.  Mai mulți protestatari din Teleorman au fost aduși în Voluntari, Ilfov, în fața unei companii cu sediul în Portul Constanța.

Este vorba despre Protestul anunțat de FSLI împotriva OMV Petrom, alături de un subcontractor al companiei austriece. Protestatarii au fost aduși  cu mașini ce aveau număr de Teleorman joi dimineață în fața sediului subcontractorului.

Cei 20 de protestatari adunați nu au revendicări, iar liderii sindicali nu se află printre protestatari. Oamenii au stat în frig degeaba și s-au expuspericolului reprezentat de infecția cu COVID-19, având în vedere că Voluntariul are o are o rată a incidenței de 9 la mia de locuitori, una dintre cele mai mari din țară.

Reprezentanții subcontractorului OMV au transmis un punct de vedere în care explică foarte clar că acuzațiile sunt nefondate. FSLI nu a mai dezmințit aceste informații recente și este neclar care este scopul efectiv al protestului în afara aceluia a crea un spectacol public în campanie electorală.

Potrivit stiripesurse, Florin Bercea, președintele facțiunii sindicale care a anunțat și organizat forma de protest este un lider controversat, beneficiarul unor sume fabuloase din cele dispărute în ceață – banii salariaților Petrom!!! -  care apare în mai multe dosare DNA de mare anvergură , inclusiv alături de Liviu Luca, un alt sindicalist care servește în prezent o condamnare grea la închisoare, de 10 ani, pentru delapidarea Asociației Salariaților Petromservice.  

Citeşte mai multe despre:   OMV Petrom