Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Protest al ciobanilor în fața Ministerului Agriculturii. Aceștia sunt nemulțumiți de ignoranța lui Daea (VIDEO)

Protest al ciobanilor în fața Ministerului Agriculturii. Aceștia sunt nemulțumiți de ignoranța lui Daea (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Oct 2018, 13:06
Eveniment

Ciobanii s-au adunat la ușa lui Daea și amenință cu greva foamei.

Sute de ciobani protestează în fața Ministerului Agriculturii, nemulțumiți din cauza că statul nu le acordă suficientă susținere, iar ministrul Petre Daea nu prea face mare lucru în acest sens.

Totodată, ministrul Petre Daea este acuzat că a format "o mafie", cu un grup restrâns de persoane, care coordonează afacerile cu oi în România.

Ciobanii susțin că pășunile sunt date în folosință în mod preferențial unor persoane care nu ar trebui în mod normal să beneficieze de ele, inclusiv pe criterii politice.

Oierii ameninţă că nu vor pleca din faţa Ministerului Agriculturii până când nu vor fi primiţi la discuţii şi nu li se promite rezolvarea problemelor.

„E dreptul fiecăruia să facă ce vrea, dar e bine să facem împreună ce trebuie”, a declarat Daea, adăugând că solicitarea oierilor de privind sprijinul cuplat nu poate fi îndeplinită, pentru că subvențiile trebuie să aducă performanță.

„Suntem alături de toți crescătorii de ovine, dar vrem să creștem performanța. Performanța pentru animale o faci când urmărești un program. Sunt de acord și cu observațiile pe care le fac ei. Suntem alături de toți fermierii și crescătorii din România, însă trebuie să creștem performanța, obiective pe care statul le urmărește prin lansarea subvențiilor de către stat la timp”, a adăugat ministrul Agriculturii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Petre Daea
 
 
 
Loading...