Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Protest în fața ambasadei Norvegiei la București pentru susținerea familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de statul norvegian. Părinții sunt acuzați de îndoctrinare creștină (VIDEO)

Protest în fața ambasadei Norvegiei la București pentru susținerea familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de statul norvegian. Părinții sunt acuzați de îndoctrinare creștină (VIDEO)

Un articol de: - 19 Dec 2015, 12:13
Protest în fața ambasadei Norvegiei la București pentru susținerea familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de statul norvegian. Părinții sunt acuzați de îndoctrinare creștină (VIDEO) Foto: Captură video Eveniment
Un protest are loc sâmbătă în fața ambasadei Norvegiei de la Bucuresti pentru a susține cauza unei familii mixte româno - norvegiane ai căror copii au fost luaţi de către statul norvegian.

Coşmarul lui Ruth şi Marius Bodnariu a început în urmă cu o lună când au fost despărţiţi de cei cinci copii ai lor, în urma unor acuzatii de îndoctrinare creștină. De altfel, au fost demarate și procedurile pentru adopția copiilor, deși părinții au fost anunțați că vor să fie cunoscuți mai bine, dar din luna februarie încolo.

Cei doi părinți au voie să își vadă mezinul de câteva luni doar de două ori pe săptămână, două ore pe ziua de vizită.

Şi pe Facebook a fost creată o adevărată campanie pentru ca familia să-şi primească înapoi copiii.

Protest în fața ambasadei Norvegiei la București pentru susținerea familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de statul norvegian. Părinții sunt acuzați de îndoctrinare creștină