Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Protest în fața Parlamentului: Peste o mie de sindicaliști din administrația publică au ieșit în stradă, nemulțumiți de proiectul legii salarizării (VIDEO)

Protest în fața Parlamentului: Peste o mie de sindicaliști din administrația publică au ieșit în stradă, nemulțumiți de proiectul legii salarizării (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 12:49
Protest în fața Parlamentului: Peste o mie de sindicaliști din administrația publică au ieșit în stradă, nemulțumiți de proiectul legii salarizării (VIDEO) Eveniment

Peste o mie de sindicaliști protestează marți în fața Camerei Deputaților. Oamenii le cer aleșilor din Comisia de muncă să adopte și să susțină amendamentele propuse de organizațiile sindicale. 

Angajații din administrație publică s-au adunat în fața Palatului Parlamentului pentru a protesta față de prevederile legii de salarizare a personalului plătit din fonduri publice. 

Manifestanții solicită Comisiei de muncă din Camera deputaților să adopte și să susțină amendamentele propuse de organizațiile sindicale.

Sindicatele din administrație publică spun că au și înaintat Parlamentului proiectul grilelor de salarizare pentru administrația publică locală. 

Oamenii susțin că îl lipsa acestor grile, administrația locală devine un teritoriu integral politizat care, în locul profesionalizării serviciilor pentru populație prin criterii unitare de salarizare pentru tot sistemul de administrație, va fi la mâna și interesele de moment ale celor de la putere. 

La protest participă sindicaliști din mai multe orașe mari ale țării. Ei spun că dacă nu vor vedea nicio deschidere din partea aleșilor, vor continua protestele și miercuri, dar și în zilele de 6 și 7 iunie. 

Protest în fața Parlamentului: Peste o mie de sindicaliști din administrația publică au ieșit în stradă, nemulțumiți de proiectul legii salarizării

Pune o monedă de 50 de bani într-un colţ al camerei, iar viaţa ta se va schimba!

Citeşte mai multe despre:   protest,   Parlamentul Romaniei,   legea salarizării