Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Protest la Parlament: Reprezentanți ai Autorității Service-urilor Auto Independente, nemulțumiți de scumpirea RCA

Protest la Parlament: Reprezentanți ai Autorității Service-urilor Auto Independente, nemulțumiți de scumpirea RCA

Un articol de: B1 TV - 02 Dec 2014, 15:30
Protest la Parlament: Reprezentanți ai Autorității Service-urilor Auto Independente, nemulțumiți de scumpirea RCA Eveniment
Sute de oameni au protestat marți în faţa Palatului Parlamentului faţă de scumpirea RCA. Reprezentanţi ai Asociației Societăților de Service Auto Independente sunt nemulţumiţi de activitatea Autorităţii de Supraveghere Financiară, pe care o acuză că protejează interesele unor companii de asigurări. După două ore protestul s-a mutat în faţa sediului ASF, unde oamenii au cerut demiterea întregii conduceri.

Cele mai multe nemulţumiri sunt îndreptate către Autoritatea de Supraveghere Financiară, pe care oamenii o acuză că protejează interesele unor companii de asigurări.

„Prima problemă este creșterea nejustificată a tarifului RCA pe anul 2014. Asistăm în momentul de față la o creștere în rândul tinerilor de peste 250%. ASF stimulează și instigă societăților de asiguratori să crească prețul polițelor RCA și pentru anul următor. De aceea vom asista la majorări de peste 30% la începutul anului 2015”, afirmă un protestatar.

În aceste condiţii, protestatarii cer demiterea conducerii ASF. Ba mai mult, oamenii spun că vor contiua să iasă în stradă până când situaţia de faţă se va rezolva.

Scumpirea polițelor RCA îi scoate pe șoferi în stradă