Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment REVOLTĂ a angajaţilor din Poliţie şi Penitenciare: Miting şi MARŞ DE PROTEST, sâmbătă, în Capitală: "Tudorel Toader a făcut infractorul vedetă" (VIDEO, FOTO)

REVOLTĂ a angajaţilor din Poliţie şi Penitenciare: Miting şi MARŞ DE PROTEST, sâmbătă, în Capitală: "Tudorel Toader a făcut infractorul vedetă" (VIDEO, FOTO)

Un articol de: B1.ro - 24 Mar 2018, 09:17
REVOLTĂ a angajaţilor din Poliţie şi Penitenciare: Miting şi MARŞ DE PROTEST, sâmbătă, în Capitală: "Tudorel Toader a făcut infractorul vedetă" (VIDEO, FOTO) Inquam Photos / Octav Ganea Galerie foto (3) Eveniment

Sindicaliştii din Poliţie şi angajaţii din penitenciare protestează în Capitală. Agenții sunt nemulţumiţi de salarizare, de deficitul de personal şi de subfinanţare, în timp ce angajaţii din penitenciare solicită condiţii mai bune de lucru, o salarizare echitabilă, precum şi demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, transmite Agerpres.

Sindicatele din poliţie acuză o discriminare a poliţiştilor în ceea ce priveşte aplicarea legii salarizării, declarându-se nemulţumiţi de subfinanţarea instituţiilor din subordinea ministerului şi de logistica deficitară, de tergiversarea statutului poliţistului, de deficitul de personal şi de planificarea serviciului de permanenţă la domiciliu.

De asemenea, angajaţii din penitenciare solicită condiţii mai bune de lucru, o salarizare echitabilă, precum şi demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Angajaţii din penitenciare spun că lucrează în condiţii improprii şi îşi riscă viaţa şi sănătatea.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Niciun proiect referitor la îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare nu a fost realizat. Tudorel Toader a făcut infractorul vedetă, reducându-i arbitrar pedeapsa şi premiindu-l pentru infracţiuni. Victimele infracţiunilor şi cei care înfăptuiesc justiţia - judecători, procurori, grefieri, personal auxiliar, consilieri de probaţiune şi angajaţi din penitenciare - sunt trataţi cu dispreţ şi o totală lipsă de interes”, acuză sindicaliştii.

Ei atrag atenţia că dacă aceste probleme nu vor fi rezolvate, vor continua protestele şi vor refuza să facă ore suplimentare, mergând chiar până la blocarea activităţii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Citeşte mai multe despre:   protest politisti