Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Medic, bătut cu bestialitate de jandarmi: Mi-au scos şi dinţii, am carne vie pe corp. Parcă erau demenţi! (FOTO)

Medic, bătut cu bestialitate de jandarmi: Mi-au scos şi dinţii, am carne vie pe corp. Parcă erau demenţi! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 17 Aug 2018, 13:05
Medic, bătut cu bestialitate de jandarmi: Mi-au scos şi dinţii, am carne vie pe corp. Parcă erau demenţi! (FOTO) Foto: epochtimes-romania.com Eveniment

Peste 200 de plângeri au fost depuse la Parchetul Militar împotriva jandarmilor care au intervenit la mitingul din 10 august. Una dintre ele a fost depusă de Liciniu Miculeanu, un medic ieșit la pensie. Dezvăluirile sale sunt absolut cutremurătoare, iar rănile de pe corp demonstrează cele spuse. 

Liciniu Miculeanu a depus plângere împotriva lui Sebastian Cucoș, fost șef la Jandarmerie, și împotriva lui Ionuţ Cătălin Şindile, succesorul lui Cucoș. Protestatarul a anunţat că va cere daune morale.

"Absolut brutală intervenţia. Parcă erau demenţi... Dar nu le-o iau în nume de rău, din cauză că eu am depus cerere contra şefilor Jandarmeriei, Cucoş şi Şindile. Acei oameni erau responsabili. Jandarmii... i-am cunoscut la Procuratură, unul avea 19 ani, celălalt 20 ani, iar unul 2 zile vechime. Au trimis oameni absolut neinstruiţi, puteau să omoare lumea (...) Am carne vie aici la braţ. Eram cu mâinile sucite la spate în timp ce eram târâit de nişte jandarmi, alţii mă loveau în cap şi cu picioarele. Eram orbit complet, nu mi s-au dat gaze, mie mi s-a făcut baie cu gaze. Uitaţi-vă la faţa mea. Mi s-a dus un rând de piele. Uitaţi-vă, am fost lovit la nas de la ochelari. Mi-au scos şi dinţii, am carne vie pe corp. 

Am noroc că nu am fracturi. Sunt fericit că am starea de spirit pozitivă şi după ce îmi ling rănile voi ieşi din nou la proteste paşnice. Eu nu-mi cer dreptatea în genunchi. Am fost la medico-legal, dar am fost la Floreasca. Aveam mâna imobilizată. Mi-am scos-o din cauză că nu pot să-mi fac igiena altfel şi nu pot să fac nimic, nu pot să mănânc... Merg acum la spital să mă panseze din nou. Mai am şi în alte locuri pe corp carne vie precum aici pe braţ, am şi pe cap”, a povestit bărbatul, citat de epochtimes-romania.com.

Citeşte mai multe despre:   Jandarmerie,   Piata Victoriei,   Sebastian Cucos,   Catalin Sindile,   Liciniu Miculeanu