Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine lucra la protocol SRI-Parchetul General de 1 ianuarie: În calculatorul cui a fost redactat documentul (FOTO)

Cine lucra la protocol SRI-Parchetul General de 1 ianuarie: În calculatorul cui a fost redactat documentul (FOTO)

Un articol de: - 30 Mar 2018, 13:10
Cine lucra la protocol SRI-Parchetul General de 1 ianuarie: În calculatorul cui a fost redactat documentul (FOTO) Eveniment

SRI a făcut public protocolul de colaborare cu Parchetul General. Este vorba despre 18 pagini istorice ale documentului încheiat între Serviciul Român de Informații și Parchet. La scurt timp, și Parchetul General a publicat același document.

La finalul documentului PÎCCJ apare un detaliu legat de data la care a fost creat documentul cu pricina, precum și despre persoana care l-a redactat. 

Astfel, documentul ar fi fost creat chiar pe 1 ianuarie 2009, de către un anume Dumitrescu C, șef sector, Sectorul 5, a fost imprimat pe 3.02.2009, în două exemplare, fiecare a câte nouă file. Cu alte cuvinte, cineva s-a ocupat de redactarea acestui protocol chiar după Revelionul din 2009. 

De altfel, atât varianta documentului publicată de SRI, cât și cea a Parchetului General conțin o serie de detalii controversate. (Detalii AICI și AICI

 

 

Citeşte mai multe despre:   SRI,   Parchetul General