Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment HALUCINANT: PSD a folosit o IMAGINE DIN RUSIA în mesajul în care a anunțat că începe construirea Autostrăzii Moldovei

HALUCINANT: PSD a folosit o IMAGINE DIN RUSIA în mesajul în care a anunțat că începe construirea Autostrăzii Moldovei

Un articol de: B1.ro - 15 Mar 2019, 22:41
Foto: Inquam Photos Eveniment

Fenomenul #şîeu a cuprins toată ţara. Sute de angajaţi din România și-au oprit vineri activitatea, timp de 15 minute, pentru a atrage atenţia că ţara nu are autostrăzi. Iar în acest context, PSD a anunțat, pe Facebook, că tot vineri, de la ora 12.30, încep lucrările la Autostrada Moldovei. 

Însă ca ilustație pentru mesajul publicat pe rețeaua socială, PSD a folosit imaginea unui muncitor rus, de pe un șantier din Rusia, informează Știrile Pro Tv. 

”Autostrada Moldovei începe azi!

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier. #NeRespectamPromisiunile”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a PSD, alături de care a fost a fost publicată și imaginea cu muncitorul rus. 

Aceasta a fost realizată de fotograful Aleksei Klementiev și este vândută pe site-ul Shutterstock, de unde a fost descărcată de peste 2.000 de ori. 
Nu este însă prima situație de acest gen.

În noiembrie 2018, Guvernul PSD-ALDE a prezentat, la debutul unei ședințe solemne de la Alba Iulia, dedicată Centenarului, un film despre România. În videoclip, țara noastră este prezentată, printre altele,  drept cea a "nemuritorului Dracula și a albastrului de Voroneț", "o insulă de latinitate în Balcani, născută din contopirea dintre daci și romani" și ”sălaș pentru ultimii lupi liberi din Europa”. Dincolo de tonul propagandistic folosit în filmul de prezentare, în imagini a fost descoperită și o gafă a realizatorilor. Concret, în momentul în care se vorbește despre ”ultimii lupi liberi din Europa” care trăiesc în România, în imagini apare un lup din... Norvegia. (Detalii AICI)

HALUCINANT: PSD a folosit o IMAGINE DIN RUSIA în mesajul în care a anunțat că începe construirea Autostrăzii Moldovei

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Rusia
 
 
 
Loading...