Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PSD: Vestea morții maestrului Sergiu Nicolaescu ne-a tulburat pe toți

PSD: Vestea morții maestrului Sergiu Nicolaescu ne-a tulburat pe toți

Un articol de: - 03 Ian 2013, 16:25
PSD: Vestea morții maestrului Sergiu Nicolaescu ne-a tulburat pe toți Eveniment

Partidul Social Democrat deplânge trecerea în neființă a regizorului Sergiu Nicolaescu, care a fost senator din partea partidului în perioada 2008-2012.

"Stingerea din viaţă a maestrului Sergiu Nicolaescu, o valoare inestimabilă a vieţii culturale româneşti, este o veste care ne-a tulburat profund pe toţi. Însemnătatea marelui nostru regizor nu poate fi cuprinsă în cuvinte, complexitatea creaţiei şi carierei sale întinzându-se cu mult peste capacitatea noastră de exteriorizare. Maestrul Sergiu Nicolaescu a fost un regizor excelent, un model pentru generaţii întregi, iar apropierea sa faţă de oameni a contribuit fără îndoială la unitatea spirituală a românilor. Pentru Partidul Social Democrat, Sergiu Nicolaescu a fost, pe lângă toate acestea, şi un coleg extraordinar, un exemplu de urmat, un om din a cărui moralitate ireproşabilă am avut întotdeauna ceva de învăţat", se arată într-un comunicat al Partidului Social Democrat citat de Agerpes.

În finalul comunicatului se menționează că maestrul Nicolaescu a fost și va rămâne una din cele mai de preț stele ale României, neuitând să transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Sergiu Nicoleascu a murit, joi dimineață, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicații cardiace și pulmonare severe după operația de peritonită suferită pe 28 decembrie. (Detalii AICI).

Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   comunicare,   condoleante,   Sergiu Nicolaescu