Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un doctor și-a împărțit salariul cu infirmierele: Statul nu a pus nici un ban în plus, a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă, medicilor (FOTO)

Un doctor și-a împărțit salariul cu infirmierele: Statul nu a pus nici un ban în plus, a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă, medicilor (FOTO)

Un articol de: - 19 Apr 2018, 18:12
Un doctor și-a împărțit salariul cu infirmierele: Statul nu a pus nici un ban în plus, a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă, medicilor (FOTO) Eveniment

Psihiatrul Mircea Duțescu, de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din comuna Dumbrăveni, județul Vrancea, și-a împărțit salariul cu colegii a căror venituri au scăzut, neputând să rămână indiferent la situația colegilor care au primit salarii mai mici odată cu aplicarea noilor reglementări legislative.

Cazul a fost dezvăluit de o colegă, care a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

“Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viața lungă. Mulțumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastră. Nu a făcut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitrești va mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a scris femeia.

Medicul nu a dorit să spună prea multe despre gestul său, nici despre ce sumă a fost vorba.

“A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiți, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă”, a declarat, pentru vrancea24.ro, medicul Mircea Duțescu.

Foto: Facebook

Citeşte mai multe despre:   Vrancea