Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în toate pieţele, târgurile şi staţiile de autobuz din județul Brăila

Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în toate pieţele, târgurile şi staţiile de autobuz din județul Brăila

Un articol de: George Lupu - 14 Aug 2020, 16:57
Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în toate pieţele, târgurile şi staţiile de autobuz din județul Brăila Eveniment

Masca sanitară de protecție devine obligatorie, începând de vineri, în toate pieţele, târgurile şi staţiile de autobuz din judeţul Brăila. Măsura a fist adoptată vineri de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), în vederea limitării extinderii noului coronavirus.

"Hotărârile au fost adoptate cu un număr de voturi mult mai mare decât majoritatea calificată (2/3) din numărul total de membri ai CJSU (40). Le mulţumesc tuturor membrilor CJSU implicaţi şi dedicaţi, pentru că au înţeles importanţa acestor decizii luate pentru protejarea sănătăţii concetăţenilor noştri. Rog brăilenii, indiferent de opinia acestora, să respecte deciziile luate astăzi de CJSU şi să se comporte responsabil.

Nimeni nu poartă cu plăcere sau din plăcere mască de protecţie, dar din respect pentru ceilalţi şi pentru lege, le purtăm atunci când este cazul. Mulţumesc anticipat", a transmis subprefectul Simona Drăghincescu, care a preluat, săptămâna aceasta, atribuţiile de prefect al judeţului, după demisia fostului prefect, Cătălin Boboc.

Potrivit deciziei CJSU Brăila, începând cu data de 14 august este obligatorie purtarea măştii de protecţie (care să acopere nasul şi gura), de către toate persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani, în pieţele, târgurile şi oboarele brăilene şi în zonele de aşteptare - staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea, precum şi în perimetrul de aşteptare din exteriorul instituţiilor care lucrează cu publicul.

 

Măsuri speciale de Ziua Marinei

 

Ziua Marinei va fi serbată în acest an și în Brăila. Aici vor fi organizate defilări ale navelor militare în zona falezelor principale.

Toată lumea care asistă la evenimente poartă măști. Măsurile acestea de prevenire a răspândirii noului coronavirus sunt respectate nu doar de marinarii militari, ci de toți participanții, invitați, oficialități

 UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

Bilanțul pandemiei de coronavirus

 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns, vineri, la 68.046 de îmbolnăviri și 2.904 decese. În ultima zi, 1.415 persoane au fost testate pozitiv, iar 44 de pacienți COVID-19 au murit. Alți 611 de oameni au fost reconfirmați, în urma retestării.

La Terapie Intensivă sunt internați 473 de pacienți. 1.478.056 de teste au fost prelucrate de la debutul crizei, 22.914 dintre ele numai în ultima zi. 31.920 pacienți au fost declarați vindecați și 7.497 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În Diaspora, 5.630 de conaționali au fost infectați cu SARS-CoV-2 Dintre ei, 123 au decedat.

Citeşte mai multe despre:   Braila