Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii: La Spitalul de Arși vor fi sancțiuni pentru că sunt situații ce nu corespund unui management adecvat (VIDEO)

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii: La Spitalul de Arși vor fi sancțiuni pentru că sunt situații ce nu corespund unui management adecvat (VIDEO)

Un articol de: - 19 Iul 2016, 15:51
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii: La Spitalul de Arși vor fi sancțiuni pentru că sunt situații ce nu corespund unui management adecvat (VIDEO) Eveniment

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a declarat că tot ceea ce se întâmplă la Spitalul de Arşi este rezultatul proastei conduceri pe care a avut-o unitatea medicală în ultimii ani.

Declarația vine în contextul în care Camelia Roiu, medic în cadrul acestui spital, a susținut că sub 10% din pacienții internați la terapie intensivă supraviețuiesc. (Detalii AICI)

”Pot spune faptul că aceste cazuri de arși grav sunt foarte complicate, dar nu pot spune dacă rata e reală și dacă aceasta e dată de infecții sau de complexitatea cazurilor.

În acest moment, managerul spitalului e unul interimar. Are două săptămâni la activ. Este fostul director medical al unității și a fost numit manager până când se vor rezolva problemele și până se va organiza un concurs de ocuparea a acestei funcții.

Sigur că se impune o anchetă care și e în desfășurare. Prioritatea e realizarea investițiilor și aducerea la normal a spitalului pentru a funcționa în condiții de siguranță pentru pacienți și pentru medici. Ne vom concentra și aspra sancțiunilor pentru management deoarece e evident că sunt situații ce nu corespund unui management adecvat”, a declarat Colintiteanu.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii: La Spitalul de Arși vor fi sancțiuni pentru că sunt situații ce nu corespund unui management adecvat

Citeşte mai multe despre:   Spitalul de Arsi,   sanctiuni,   spital,   pacienti