Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Purtătorul de cuvânt de la Prefectura Maramureș, către jurnaliști: Mercenari, slugi nevertebrate sau păduchi

Purtătorul de cuvânt de la Prefectura Maramureș, către jurnaliști: Mercenari, slugi nevertebrate sau păduchi

Un articol de: B1 TV - 10 Oct 2015, 15:09
Purtătorul de cuvânt de la Prefectura Maramureș, către jurnaliști: Mercenari, slugi nevertebrate sau păduchi Foto: maramedia.ro Eveniment

,,Mercenari, slugi nevertebrate sau paduchi'' sunt câteva dintre apelativele folosite de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş la adresa jurnaliştilor. Cosmin Mesaroş a lansat un atac golănesc la adresa jurnaliştilor care au criticat stadiul lucrărilor din Pasul Gutâi, informează B1 TV.

„Mercenarii..., slugile nevertebrate, mangalițele degrabă guițătoare și (desigur) obiective, micuții... de serviciu (...), limbricii veșnic-cârcotași, ciobanii mutați direct la garsonieră... microcefalii libidinoşi… Ah, şi către tine, micuţă rezervaţie de păduchi de mahala… Vă rog frumos, nu mai plescăţi când...!”, a scris reprezentantul instituţiei pe pagina de socializare.

Totul a început după ce Drumul Naţional 18 care face legătura între Baie Sprie şi Sighetu Marmaţiei prin Pasul Gutâi a intrat în reabilitare. Termenul iniţial de realizare era la sfârşitul lunii septembrie. Presa locală a reacţionat dur după ce s-a constatat că lucrările nu au fost încă terminate.

Prefectul instituţiei le-a cerut scuze jurnaliştilor pentru derapajul purtătorului său de cuvânt şi spune că va lua măsuri pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete. În acelaşi timp însă, şeful instituţiei îi acuză pe jurnalişti că au exagerat criticile. Tootodată, purtătorul de cuvânt al prefecturii Maramureş şi-a închis pagina de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   jurnalisti