Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, un documentar de excepție despre viața liderului rus, ascensiunea sa la putere și implicarea în afacerile interne ale Casei Albe, dar și a altor state, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV

”PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, un documentar de excepție despre viața liderului rus, ascensiunea sa la putere și implicarea în afacerile interne ale Casei Albe, dar și a altor state, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV

Un articol de: Traian Avarvarei - 27 Aug 2020, 17:26
”PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, un documentar de excepție despre viața liderului rus, ascensiunea sa la putere și implicarea în afacerile interne ale Casei Albe, dar și a altor state, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV Foto: Hepta Eveniment

B1 TV difuzează, în exclusivitate în România, documentarul “PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, vineri, 28 august, de la ora 22.00.

Documentarul ”PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE” prezintă viața liderului rus Vladimir Putin, ascensiunea sa la putere, dar și implicarea sa în afacerile interne ale SUA.

Marcat de copilăria sa în Leningradul devastat de război, Vladimir Putin devine interesat de serviciul secret KGB încă din adolescență. Anul 1989 îl găsește în serviciul KGB, la biroul din Dresda (RDG).  

Odată cu prăbușirea URSS, Vladimir Putin începe să fie tot mai apropiat de domeniul politic, ocupând funcții administrative locale și centrale, până când ajunge să fie numit prim ministru al lui Boris Yeltsin, la recomandarea oligarhului rus Boris Berezovski. Putin a profitat de crizele interne ale Rusiei pentru a-și îndepărta adversarii, a reduce presa la tăcere și a-și consolida puterea.

Documentarul prezintă și modul în care Rusia a fost implicată în societatea și în politica internă a SUA, în alegeri, relația cu Donald Trump și Hillary Clinton, dar și apariția și utilizarea fake-news-urilor.

De asemenea, documentarul este prezentat în contextul în care preşedintele rus Vladimir Putin a spus că Moscova e gata să asigure sprijin președintelui belarus Aleksandr Lukașenko, inclusiv militar dacă va fi necesar, dacă protestele din această țară nu vor înceta.

„Lukașenko mi-a solicitat să pregătesc o rezervă de forțe de ordine și am făcut-o”, a declarat Vladimir Putin într-un interviu pentru televiziunea de stat din Rusia, joi.

„Am căzut de acord, însă, să o folosim doar dacă situația scapă de sub control”, a completat acesta.

De altfel, Kremlinul a precizat într-un comunicat oficial că „asupra Belarusului se aplică presiune externă”, fără însă să se menţioneze cine anume face asta.Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

Așadar, vă invităm să urmăriți un documentar de excepție - “PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, vineri, 28 august, de la ora 22.00, pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin