Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Q Magazine s-a umplut de ridicol după oda închinată lui Dăncilă. Poza din articolul-omagiu, sursă de meme-uri pentru internauți (FOTO)

Q Magazine s-a umplut de ridicol după oda închinată lui Dăncilă. Poza din articolul-omagiu, sursă de meme-uri pentru internauți (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 11 Noi 2018, 18:40
Q Magazine s-a umplut de ridicol după oda închinată lui Dăncilă. Poza din articolul-omagiu, sursă de meme-uri pentru internauți (FOTO) Foto: Dana Musceleanu Eveniment

Q Magazine, revista Florianei Jucan, s-a umplut de ridicol zilele acestea după ce a publicat un articol dedicat Vioricăi Dăncilă. Autoarea materialului, o anume Nora Noapte, susține că social-democrata ”nu este nici proastă, nici incultă, nici provincială, nici gafeură”, ci este ”pur și simplu un actor onest, distribuit ca substitut într-un rol pe care titularul este în imposibilitatea de a-l juca”. Mai aflăm că Dăncilă este ”un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban. Un om normal într-o lume anormală”.

”Când ea este premierul-modestie, iar nu premierul-narcisism, premierul-om de rând, iar nu premierul-erou, premierul-echilibru, iar nu premierul-isterie, premierul-feminitate, iar nu premierul-mârlănie...”, mai precizează autoarea. Articolul a fost însoțit de o fotografie în care Viorica Dăncilă o imită pe Claire Underwood, din serialul House of Cards.

Reacția internetului a fost pe măsură:

Foto: Narcis Anton

Foto: Utopia Group

Foto: Dana Musceleanu

O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Foto: Deva împotriva PSD

Foto: Pisici Politice

Foto: Utopia Group

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   q magazine