Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment RADET anunţă că a început furnizarea căldurii în Bucureşti

RADET anunţă că a început furnizarea căldurii în Bucureşti

Un articol de: - 10 Oct 2016, 18:33
Eveniment

RADET anunţă că luni, la ora 17.00, a început furnizarea agentului termic pentru încălzire către consumatorii urbani din Bucureşti, căldura urmând să fie resimţită treptat în apartamente, iar în cursul zilei de marţi să atingă parametrii normali.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) anunţă că, în ultimele zile, prin efectuarea probelor la cald, căldura s-a resimţit în sectoarele 2, 3, 4 şi parţial în sectoarele 1, 5 şi 6, se arată într-un comunicat de presă.

După terminarea probelor, toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare vor beneficia de căldură, precizează RADET.

Regia menţionează că, din cauza inerţiei termice a sistemului de termoficare şi a clădirilor, căldura va fi resimţită treptat în apartamente, urmând ca, în cursul zilei de 11 octombrie, să fie la parametri normali.

Reprezentanţii RADET mai arată că, punctual, pot apărea deficienţe în furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură, care însă vor fi soluţionate cu celeritate.

Lipsa încălzirii la unele scări de bloc poate fi cauzată de faptul că sunt asociaţii de proprietari care nu şi-au deschis vanele de la subsol, urmare a solicitărilor venite de la locatari, susţine RADET, care precizează că, până luni, aproximativ 3.000 din totalul celor 10.500 de asociaţii de proprietari au solicitat amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire.

Citeşte mai multe despre:   RADET,   caldura,   apa calda,   iarna
 
Loading...