Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment RADET anunță că s-a reluat furnizarea apei calde în zonele din București unde s-au făcut probe de presiune

RADET anunță că s-a reluat furnizarea apei calde în zonele din București unde s-au făcut probe de presiune

Un articol de: - 08 Oct 2014, 17:33
Eveniment

Bucureștenii din majoritatea zonelor din sectoarele 2, 3 și 4 au din nou apă caldă, a anunțat RADET, miercuri, la finalul probelor de presiune la nivelul rețelei termice de alimentare cu energie termică.

Primăria Municipiului București a anunțat că mai sunt de executat probe la imobilele de pe Şoseaua Mihai Bravu, străzile Judeţ Vulcanul, Unităţii, Caloian Judeţul, Ion Şulea, Miniş, Pătulului, Ghiţă Şerban, Petre Ionescu, Plt. Radu Gheorghe şi Soldat Stelian Mihale, unde alimentarea se va face începând cu ora 22.00.

Există și unele zone în care apa caldă va reveni de joi seară, cum sunt imobilele din zonele Calea Vitan, străzile Baia Mare, Lugojana, Râmnicu Vâlcea, Râmnicu Sărat, Dristor intersecţie cu Calea Vitan, străzile Adrian Cârstea, Căluşari, Alunelului, Jieneasca, Mureşana, Alunului, Spiridon Matei, Înnotătorilor Şoseaua Mihai Bravu, Tomis, transmite Mediafax.

Probele de presiune au început de miercuri, la ora 09:00, alimentarea cu apă caldă fiind întreruptă temporar.

Bucureştenii din sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 nu au avut apă caldă, câteva zile la rând, începând din 2 octombrie. ELCEN, furnizorul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), a explicat că apa caldă nu a mai fost livrată la temperaturile obişnuite în urma reducerii cantităţii de gaze primite de la Distrigaz.

Citeşte mai multe despre:   RADET,   Stiri Bucuresti
 
Loading...