Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment RADET reia furnizarea apei calde de consum

RADET reia furnizarea apei calde de consum

Un articol de: - 04 Sep 2015, 17:41
Foto: businessmagazin.ro Eveniment

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti va relua, de vineri seara,  furnizarea de apă caldă în București, după ce a fost oprită, de la 1 septembrie, integral sau parțial, în aproape toate sectoarele Capitalei, pentru "lucrări de reparații şi pentru remedierea mai multor avarii apărute ca urmare a probelor de presiune efectuate în rețeaua de termoficare".

"RADET Bucureşti îşi cere scuze pentru perioada mai lungă de întrerupere a furnizării apei calde de consum. Aceasta a fost necesară pentru realizarea unor lucrări de reparații şi pentru remedierea mai multor avarii apărute ca urmare a probelor de presiune efectuate în rețeaua de termoficare.

Furnizarea agentului termic la parametrii normali se va face treptat, în ziua de 04.09.2015, în intervalul orar 18,00-24,00. Din cauza distanței mari de la sursă la consumatori, livrarea apei calde de consum se va realiza după o perioada mai mare de timp la blocurile cele mai îndepărtate. În situația în care apar probleme în furnizarea apei calde de consum, puteți apela Dispeceratul de urgență TELVERDE, la telefon 0800 820002, echipe de intervenție ale regiei fiind pregătite pentru a interveni la remedierea în cel mai scurt timp a acestora"
, se arată în comunicatul RADET.

Apa caldă de consum a fost oprită, integral sau parțial, în aproape toate sectoarele Capitalei, din 1 septembrie. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   RADET,   apa calda
 
Loading...