Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radio Guerrilla îşi opreşte emisia on air luni, la ora 20.00

Radio Guerrilla îşi opreşte emisia on air luni, la ora 20.00

Un articol de: - 23 Sep 2013, 19:33
Radio Guerrilla îşi opreşte emisia on air luni, la ora 20.00 Foto: bing.com Eveniment

Radio Guerrilla îşi opreşte emisia on air luni, la ora 20.00, ca urmare a deciziei CNA de a retrage toate licenţele audiovizuale, deţinute de Realitatea Media SA.

Postul de radio urmează să emită doar online până în a doua jumătate a lunii octombrie, când echipa postului de radio se va prezenta la un concurs organizat de CNA pentru a putea emite din nou în FM.

"În doar 2 ore închidem prăvălia în FM. Sperăm doar temporar. Ne veţi putea auzi însă în continuare On Line. On Line, programele Radio Guerrilla, toate programele vor continua, ca şi până acum. Suntem pregătiţi pentru asta, din punct de vedere tehnic. Dar pot apărea o sumedenie de neprevăzute, remediabile. Rămânem pe poziţii, vom continua să facem ce avem de făcut. Eventual, să şi remediem din mers ce-o fi de remediat. Ce vă putem garanta e, însă, că programele vor continua", se menţionează pe contul oficial de Facebook al Radio Guerrilla.

Echipa Radio Guerrilla se va prezenta la concursul pe care Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) îl va organiza pentru a primi din nou dreptul de a emite on air, după ce, pe 19 septembrie, CNA a retras toate licenţele Radio Guerrilla deţinute de societatea Realitatea Media SA.

Decizia a vizat toate cele 24 de licenţe audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre şi o licenţă de satelit) pe care Realitatea Media SA le deţine.

Citeşte mai multe despre:   CNA