Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip (VIDEO)

Radu Banciu: Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip (VIDEO)

Un articol de: - 14 Iul 2016, 23:53
Radu Banciu: Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip (VIDEO) Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cele mai recente condamnări în Justiție.

Ei bine, pușcărie pentru amândoi! Un dublu verdict pentru Adrian Mladin, primarul din Jilava, și pentru Apostol Mușat, primarul din Snagov. Cinci ani și zece luni într-un dosar de corupție pentru Adrian Mladin, primarul Jilavei, care-și pierde automat mandatul și patru ani de închisoare cu executare pentru Apostol Mușat, dar și cinci ani cu executare pentru finul său, Ovidiu Szass - asta pentru retrocedare și parcelare ilegală a unor terenuri. Doi primari săltați din plin. 

E bine pentru că mulți au impresia că dacă sunt primari fac ceva pentru oameni, pentru jilăveni, pentru snagoveni. Nici vorbă. Ambii își vor petrece restul acestui an, și noi sperăm și primăvara anului viitor, după gratii, că tot e la modă să fii pușcăriaș. Devii practic un martir, că tot am văzut titluri din astea cu litere de șchioapă în presa de mâine, de poimâine, de răspoimâine, de luna viitoare. 

Chiar cu ochii minții nu e nicio bravură să-ți imaginezi ce va scrie presa despre cum doamna ministru Raluca Prună își dorește ca oamenii să moară în pușcării. Titluri mari, într-adevăr. Această criminală doamnă Prună care-și dorește ca toți escrocii României să putrezească în pușcării, cum de altfel am urat și noi aseară fără niciun fel de problemă. 

Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip. Pușcărie, tată, pentru toată lumea!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   inchisoare