Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Am putea să facem săptămâna referendumului, cum e săptămâna filmului, a beției sau a hoției

Radu Banciu: Am putea să facem săptămâna referendumului, cum e săptămâna filmului, a beției sau a hoției

Un articol de: - 13 Iul 2012, 23:51
Radu Banciu: Am putea să facem săptămâna referendumului, cum e săptămâna filmului, a beției sau a hoției Eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, vineri, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" difuzată de B1 TV, despre anunțul făcut de Ministrul Administrației și Internelor referitor la desfășurarea referendumului pe parcursul a două zile.

Astăzi a apărut și ideea asta perfect constituțională, îmi imaginez, să avem două zile de referendum, nu una. Păi am putea să avem două zile de referendum, nu una. Păi am putea să facem săptămâna referendumului, cum e săptămâna filmului, săptămâna beției, săptămâna hoției, săptămâna aței de gură, sunt în general multe săptămâni de sărbători în România. Și fiecare să vină în ce zi vrea”, a spus Banciu.

Jurnalistul a comentat că motivul pentru care autoritățile doresc organizarea referendumului pe parcursul a mai multe zile este pentru ca oamenii să poartă vota prin metoda „autobuzului”.

Știu eu de ce vor ei cu săptămâna. Autobuzul ăla poate să voteze și luni și vineri, hai luni și marți nu votează cu autobuzul, dar de luni până vineri cine mai ține minte? Mai multe zile, mai bine. Să ne luăm concediu ca să mergem la referendum”, a mai spus Banciu.

Ministrul Administrației și Internelor, Ioan Rus, a declarat, vineri, că referendumul de demitere a președintelui s-ar putea desfășura pe parcursul a două zile, caz în care vor exista câteva cheltuieli suplimentare pentru organizare. Decizia în acest sens aparține însă Parlamentului.

Embed:

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   referendum,   Ioan Rus,   MAI