Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus că se va efectua mai mult decât o anchetă, i se va face o vizită lui Sorin Oprescu. Nu mai putea el de grija lui Oprescu (VIDEO)

Radu Banciu: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus că se va efectua mai mult decât o anchetă, i se va face o vizită lui Sorin Oprescu. Nu mai putea el de grija lui Oprescu (VIDEO)

Un articol de: - 24 Sep 2015, 20:53
Radu Banciu: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus că se va efectua mai mult decât o anchetă, i se va face o vizită lui Sorin Oprescu. Nu mai putea el de grija lui Oprescu (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Avocatul Poporului a anunțat joi că va fi efectuată o vizită la Arestul Capitalei, în cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a sărit în apărarea lui Sorin Oprescu spunând că vor efectua mai mult decât o anchetă, îi vor face o vizită. Ce poetic sună. Se vede că e de pe altă lume, Victor Ciorbea. În primul rând, ancheta este mult mai mult decât o vizită, în limba română, ca sens. El crede că e invers”, a comentat Banciu.

Ciorbea a declarat că ”se va discuta cu domnul Oprescu să vedem care e situația”.

”Ca la box, va veni unul, îi va ține capul între palme și va zice «Mă, mai poți, mă? Nu mai poți, mă. Du-te în colțul ăla, că arunc prosopul».  Probabil asta se va discuta cu el. (...) Sigur, o să-l viziteze pe Oprescu. Nu mai putea el de grija lui Sorin Oprescu”, a mai spus Radu Banciu.

Banciu, despre faptul că Avocatul Poporului a anunțat că i se va face o vizită lui Oprescu


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Sorin Oprescu,   Avocatul Poporului,   Victor Ciorbea