Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată ca urmare a unor matrapazlâcuri, e puțin important, pentru că e un titlu de glorie astăzi să fii trimis în judecată (VIDEO)

Radu Banciu: Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată ca urmare a unor matrapazlâcuri, e puțin important, pentru că e un titlu de glorie astăzi să fii trimis în judecată (VIDEO)

Un articol de: - 07 Iul 2016, 23:44
 Radu Banciu: Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată ca urmare a unor matrapazlâcuri, e puțin important, pentru că e un titlu de glorie astăzi să fii trimis în judecată (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre trimiterea în judecată a șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

”Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată ca urmare a unor matrapazlâcuri, e puțin important pentru că e un titlu de glorie astăzi să fii trimis în judecată. Nici Tăriceanu nu e departe să considere un dosar penal ca o bravură”, a comentat Banciu.

”Doamna Gorghiu se declară siderată, că este singura reacție pe care putea să o aibă. Așa e în politică: e un adversar de-al tău într-o situație comică sau jenantă, intervii. (...) Domnii Blaga și Gorghiu, de la șefia PNL, n-aveau altă variantă decât să-l critice pe Tăriceanu, deși evident că este dat cu un pic mai mult fard, încât se vede de la distanță că este o declarație coclită, pentru că dacă doamna Gorghiu era în cealaltă barcă nu avea nicio reacție. Este evident că a jubila pe marginea unui astfel de eveniment sau unei decizii care să-i fie nefavorabilă unui adversar politic nu are nicio valoare în societate și nu se mai ambalează nimeni să vă țină isonul”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu, despre trimiterea în judecată a lui Călin Popescu Tăriceanu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   calin popescu tariceanu_3,   trimis in judecata