Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusă la grea încercare pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte (VIDEO)

Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusă la grea încercare pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 23:56
Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusă la grea încercare pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte (VIDEO) Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre așa-zisele cărți științifice scrise de Gigi Becali, dar și despre declarațiile pe care ÎPS Teodosie a trebuit să le dea la DNA în legătură cu acestea.

”Celebritatea lui Gigi cică e pusă la grea încercare, asta pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Gigi a reacționat prost după acest început de scandal și a spus că Teodosie ăsta nu e vinovat, pentru că i-a dat doar o recomandare. Aici cred că se pierde un pic în termeni. Binecuvântare sau recomandare? Că asta cu recomandare ține de Uniunea Scriitorilor deja.

”N-am colaborat”, a spus Gigi. Ăsta e un termen care pe noi ne duce cu gândul în altă parte. ”A colabora înseamnă a te sfătui și ajuta în scrierea cărții”, a mai spus acesta. Știți că Gigi este și cel care ne-a dat noțiunea de primă, de premiere, de cadou. De fapt, era șpagă. Asta cu colaborarea, Gigi, nu e foarte clară. Nu cred că a colabora înseamnă a te sfătui, a te ajuta. Mai înseamnă și altceva în limba română.

”Mi-a dat o hârtie pe care mi-a scris că e recomandabil ca domnul Becali, pe care îl cunosc ca fiind bun creștin, să scrie o carte” Probabil că prelatul ăsta, de înalt ce era - vorba lui Băsescu: poți să fii prost și la doi metri - confundă termenii. Niciodată nu i-am bănuit pe ăștia că ar ști carte. Când ești popă nu trebuie să știi carte. Cum adică e recomandabil ca Becali să scrie o carte? În ce sens? E recomandabil la cine? Păi poți să o scrii sau nu! O scrie dacă poate! Cum să fie recomandabil? Așa, toți bunii creștini ar putea fi pe lista asta.

Dacă ești bun creștin înseamnă că trebuie să scrii o carte? Îl recomanzi dacă are talent la scris, dar Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusă la grea încercare pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Gigi Becali