Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: "Crin Antonescu, un chiulangiu notoriu. Trimiteam oamenii de serviciu să-l aducă la școală"

Radu Banciu: "Crin Antonescu, un chiulangiu notoriu. Trimiteam oamenii de serviciu să-l aducă la școală"

Un articol de: - 13 Aug 2012, 23:21
Radu Banciu: "Crin Antonescu, un chiulangiu notoriu. Trimiteam oamenii de serviciu să-l aducă la școală" Eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzată de B1 TV, declarațiile fostului director al școlii din Niculițel, unde președintele interimar Crin Antonescu a fost stagiar, care a spus că liberalul era un chiulagiu notoriu și că trimitea oameni să-l aducă la școală.

"Îl avem aici, marele om de stat, un chiulagiu notoriu, așa este el definit de către foștii săi directori, profesori și companioni. Trimiteam oamenii de serviciu să-l aducă la școală. Fostul director școlii din Niculițel, unde Crin a fost stragiar, îl face praf pe actualul președinte interimar", a citat Banciu un articol din EVZ.

Jurnalistul a arătat și că președintele interimar avea ore și zile tăiate din condica de prezență în fiecare lună, datorită absenteismului cronic al lui Crin Antonescu.

"Nu era lună să nu-i taie ore sau zile din condica de prezență, a spus Stelian Dogaru, primul șef al lui Crin Antonescu la școala din Niculițel", a încheiat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Crin Antonescu
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   B1