Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Dacă Robert Turcescu nu recunoștea ce a recunoscut, astăzi era la pușcărie (VIDEO)

Radu Banciu: Dacă Robert Turcescu nu recunoștea ce a recunoscut, astăzi era la pușcărie (VIDEO)

Un articol de: - 22 Sep 2014, 23:49
Eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seară, în cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzată de B1 TV, mărturisirea lui Robert Turcescu vizavi de faptul că a fost ofițer acoperit, estimând că dacă prezentatorul TV nu făcea acest lucru s-ar fi aflat acum în pușcărie.

”Era un om lipsit de caracter din toate punctele de vedere. De ce să ne ascundem? Ar trebui să ne bucurăm. Când un om este prins, el însuși recunoscând? Sigur că o luase un pic razna, părea dus spre o hipnoză aseară, asta pentru că fusese pur și simplu buimăcit probabil de revelațiile care existau la adresa lui și care l-ar fi condamnat. Eu spun că astăzi, dacă el nu se supunea acestui deal cu care a fost șantajat, astăzi era la pușcărie”, a estimat Radu Banciu.

”El risca 30 de zile de arest într-o primă fază pentru corupție, cine știe pentru ce, chestii foarte grave, este evident că așa stau lucrurile. Astfel nu făcea așa ceva. El a plecat pur și simplu. Robert Turcescu nu mai există. S-a dus cu totul. Nu a anunțat pe nimeni, așa ceva este de o gravitate uluitoare. Nu poți să pleci dintr-o unitate, de pe un front, dintr-o căsnicie, de la un loc de joacă, de la o coadă la castraveți fără să-i spui unuia unde ai plecat”, a complectat comentatorul TV.

Radu Banciu comentează cazul Robert Turcescu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Robert Turcescu
 
Loading...