Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre Becali: Va ieși nenorocitul, dar se va plictisi acasă. Anticipez că după eliberare, cele două televiziuni de sport își vor face canale speciale pentru el

Radu Banciu, despre Becali: Va ieși nenorocitul, dar se va plictisi acasă. Anticipez că după eliberare, cele două televiziuni de sport își vor face canale speciale pentru el

Un articol de: - 06 Mar 2015, 23:47
Foto: B1 Tv Eveniment

Radu Banciu a comentat, vineri seara, decizia magistraților Judecătoriei Medgidia potrivit căreia Gigi Becali poate fi eliberat.

Becali aproape de libertate. Nouă nu ne e dor de Gigi Becali. Poate că în locul procurorilor aș fi făcut recursul luni. Pușcărie până la o hotărâre irevocabilă a justiției. Becali a apărut în fața instanței ca un pui, ca un miel. Era în stare să zică orice, că lasă Steaua, că lasă presa, că se întoarce în familie și atât. La un moment dat a zis că dacă e nevoie va consolida și HCM Constanța. Era în stare să facă orice. La ieșire Gigi va spune că nu mai are nevoie de ziarișit, de presă, că ne-a pus la dispoziție informații, presa și oamenii politici l-au băgat în închisoare și că vrea să stea doar cu familia”, spune Banciu.

„Va ieși nenorocitul, dar se va plictisi acasă. Pentru că are limbariță, face cancer la limbă dacă nu vorbește. El are capacitatea mediatică să ne țină în șah în fiecare zi. Eu anticipez că cele două televiziuni de sport își vor face canale speciale pentru Gigi, fiind convins că el este vectorul numărul 1 de audiență și calitate din România. E aproape imposibil să găsești un asemenea personaj, prostia brută. Becali era inițial ca cea mai frumoasă fată căreia îi spuneai că e proastă și ea râdea. Dar apoi s-a adaptat Becali. A fost un fenomen ca și când ar intra o muscă mare de tot într-un far de la Constanța”, a spus Banciu.

Radu Banciu, despre eliberarea lui Becali


Citeşte mai multe despre:   Becali,   Gigi Becali,   Radu Banciu
 
Loading...