Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre cei doi imigranți afgani care, ajunși în România din greșeală, au cerut să fie returnați în Serbia: Ăsta e un motiv de ralaxare pentru noi. Deci nouă ne-a mers buhul până la Kabul (VIDEO)

Radu Banciu, despre cei doi imigranți afgani care, ajunși în România din greșeală, au cerut să fie returnați în Serbia: Ăsta e un motiv de ralaxare pentru noi. Deci nouă ne-a mers buhul până la Kabul (VIDEO)

Un articol de: - 16 Sep 2015, 20:30
Radu Banciu, despre cei doi imigranți afgani care, ajunși în România din greșeală, au cerut să fie returnați în Serbia: Ăsta e un motiv de ralaxare pentru noi. Deci nouă ne-a mers buhul până la Kabul (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cazul celor doi imigranți afgani care au ajuns din greșeală în țara noastră. Când au aflat că sunt în România, aceștia au început să plângă şi le-au cerut oamenilor legii să fie returnaţi în Serbia.

”Doi cetățeni afgani au ajuns din greșeală pe teritoriul României. Ei nu-și doreu să fie aici, nici nu știau în ce țară se află au început să plângă și au cerut să fie trimiși înapoi în Serbia. Ăsta este într-adevăr un motiv de ralaxare pentru noi, care credeam că ne fierbe oala și nu știm cum să o mai oprim. Uite că până la urmă, mapamondul, mizeria lumii nu este intersată de noi și putem să dormim în continuare în tihna noastră liniștiți”, a comentat Banciu.

”Ar fi trebuit să ne pufnească râsul de acestă situație colosală cu cetățenii afgani, pur și simplu parașutați, deranjați de GPS-uri, dereglați de nealinierea suficientă a planetelor, au ajuns în România. Primii refugiați care au venit pe teritoriul României. Deci nouă, fraților, ne-a mers buhul până la Kabul, până la Kandahar. Instersant, bizar. Oare de ce? Nu ne lăudam noi că suntem cei mai ospitalieri când vine vorba de decență și de spririt civic, de umanism? Uite că în Afganistan nu se cunoștea, celebra, eterna ospitalitatea românească”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu, despre imigranții afgani ajunși în România din greșeală


Citeşte mai multe despre:   Serbia,   Radu Banciu