Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre Columbeanu și fiica lui: Irina probabil vrea să stea cu tatăl ei fiindcă are mai mulți bani

Radu Banciu, despre Columbeanu și fiica lui: Irina probabil vrea să stea cu tatăl ei fiindcă are mai mulți bani

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" difuzată de B1 TV, certurile dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu pe custodia fiicei lor.

Banciu a comentat toată confuzia care s-a creat în jurul cazului, existând diverse variante despre cine dorește și cine nu dorește să aibă custodia copilului.

"Libertatea – Irina își face singură dreptate, refuzând să stea cu mama ei. Acuma, nu știu dacă asta este exact povestea, pentru că am auzit toate variantele posibile. La început că Irinel nu vroia să stea cu Irina, apoi că Irina nu vroia să stea cu Irinel, apoi că Irina nu vrea să stea cu Monica, apoi că Monica nu vrea să stea cu Irina, și evident, concluzia a fost de fapt că Irinel nu mai vrea să stea cu Monica,” a spus jurnalistul.

Radu Banciu a glumit și pe tema motivelor pentru care Irina nu vrea să își petreacă weekendurile cu mama sa, el invocând motive „financiare”.

„Avocatul fostei neveste a lui Columbeanu – bună exprimarea – își desființează clienții și explică de ce nu vrea fetița să își petreacă weekendurile cu Monica. Are mai puțini bani decât Irinel, probabil, sau nu-l place pe chinez,” a mai spus Banciu.

Tribunalul București a decis joi ca Irina Columbeanu să rămână în custodia tatălui său, Irinel Columbeanu. Mama fetiței, Monica Gabor o poate lua numai cu acordul omului de afaceri. Totodată instanţa a decis că Monica Gabor îşi poate vizita fetiţa de două ori pe lună, de vineri seara până duminica seara.

Banciu: Irina îl preferă pe Irinel fiindcă are mai mulți bani
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Monica Gabor,   Irina,   Irinel Columbeanu,   custodie