Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre criza refugiaților: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evoluția societății umane. Nu înțeleg de ce e atât de uluitor ca niște țări să primească câteva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

Radu Banciu, despre criza refugiaților: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evoluția societății umane. Nu înțeleg de ce e atât de uluitor ca niște țări să primească câteva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

Un articol de: - 30 Aug 2015, 21:08
Radu Banciu, despre criza refugiaților: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evoluția societății umane. Nu înțeleg de ce e atât de uluitor ca niște țări să primească câteva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în cadrul primei emisiuni "Lumea lui Banciu" din grila de toamnă a postului B1 TV despre criza refugiaților care iau cu asalt Europa.

"Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evoluția societății umane. Dar nici nu este un fenomen de care nu vom scăpa niciodată. Europa nu are alte variante decât să-i primească pe acești oameni până la refuz, acest refuz netrebuind să existe pentru că e loc în Europa pentru milioane de refugiați în mod teoretic", a precizat acesta.

Banciu spune că tot în acest fel s-au format și popoarele, astfel că nu înțelege "de ce astăzi ni s-ar părea atât de uluitor că niște țări ca România, Ungaria, Serbia sau Slovacia sau Austria ar trebui să primească câteva milioane de astfel de mizerabili, veniți de nu știu unde, ca un flagel".

Despre criză spune că "era inevitabilă pentru că nu poți să le spui oamenilor ăstora ".

"Oamenii ăștia, în mod normal, sunt bineveniți", a subliniat realizatorul.

Radu Banciu, despre criza refugiaților


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu