Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre numărul de refugiați care ar urma să vină în România: Ce faceți toată ziua la serviciu? Întruniți-vă, stați de dimineața până seara și rezolvați-vă problema. Să-i primim cu sarmalele alea electorale (VIDEO)

Radu Banciu, despre numărul de refugiați care ar urma să vină în România: Ce faceți toată ziua la serviciu? Întruniți-vă, stați de dimineața până seara și rezolvați-vă problema. Să-i primim cu sarmalele alea electorale (VIDEO)

Un articol de: - 09 Sep 2015, 20:47
Radu Banciu, despre numărul de refugiați care ar urma să vină în România: Ce faceți toată ziua la serviciu? Întruniți-vă, stați de dimineața până seara și rezolvați-vă problema. Să-i primim cu sarmalele alea electorale (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciudespre declarația consilierului prezidențial Leonard Orban potrivit căreia România nu și-a modificat poziția privind numărul de refugiați.

”Vorbim de o propunere. Poziția noastră a fost clară, vrem cote voluntare, nu obligatorii. Am spus 1.750 de persoane plus 80, și această ofertă făcută de Guvernul României ține cont de capacitatea actuală a României. Concluzia finală este devreme să o spunem în acest moment. Vom avea prima discuție la Consiliul extraordinar al miniștrilor de interne pe 14 septembrie.

Va exista o reuniune în care se va decide asupra poziției pe care o va adopta România, săptămâna viitoare. Dincolo de deciziile cum se va poziționa România sunt și alte discuții legate de ce trebuie să facă România pentru primirea și integrarea acestor refugiați", a declarat Orban. (Detalii AICI)

”Ce faceți toată ziua la serviciu? Întruniți-vă, stați de dimineața până seara și rezolvați-vă problema. Nici 15 minute nu stă în picioare chestiunea asta în fata unor oameni care au decis deja. Iarăși revine discuția cu Schengen: primim niște refugiați, dar să ne primiți în Schengen. Nu e cazul.

Să-i primim cu sarmalele alea electorale, cu toate astea a noastre tradiționale, litoralul nostru extraordinar, peștele nostru prăjit, fetele noastre frumoase. Dar de ce nu? În anii `90 când veneau arabii și se îndrăgosteau de românce nu era la fel? Avem motive suficiente să fie pregătiți”, a spus jurnalistul.

Radu Banciu, despre numărul de refugiați care ar urma să vină în România: Ce faceți toată ziua la serviciu? Întruniți-vă, stați de dimineața până seara și rezolvați-vă problema. Să-i primim cu sarmalele alea electorale


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Leonard Orban