Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre respingerea eliberării condiționate a lui Ioan Niculae: Să ne explice cum e să nu scrii în 61 de ani nicio carte, iar când ajungi la pușcărie să scrii 5 cărți (VIDEO)

Radu Banciu, despre respingerea eliberării condiționate a lui Ioan Niculae: Să ne explice cum e să nu scrii în 61 de ani nicio carte, iar când ajungi la pușcărie să scrii 5 cărți (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 20:27
Radu Banciu, despre respingerea eliberării condiționate a lui Ioan Niculae: Să ne explice cum e să nu scrii în 61 de ani nicio carte, iar când ajungi la pușcărie să scrii 5 cărți (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre omul de afaceri Ioan Niculae care nu a reușit să convingă instanța să îl elibereze condiționat.

”Marele magnat Ioan Niculae nu a reușit să iasă din închisoare, deși a scris în patru luni 5 cărți. Justiția a mai depășit un palier, adică de aici înainte va fi un pic mai dificil să ieși din închisoare prin fraudă. Să ne explice cum e să nu scrii în 61 de ani nicio carte, iar când ajungi la pușcărie să scrii 5 cărți.

După cum vedeți toți pușcăriașii României au titluri din astea foarte lungi, kilometrice, care nu încap pe coperta unei cărți. Nu am văzut un pușcăriaș care să își denumească cartea Seceta, Amin, Răsărit.  Ei o lungesc cu titluri din astea.

Cum să fie eliberat pentru așa ceva? ”Tehnologii moderne de producere şi utilizare a alcoolului metilic”, probabil pentru județul Vaslui a scris-o. El va mai putea să facă o cerere de eliberare condiționată la data de 18 octobrie, el nu îndeplinea practic temeiurile de eliberare condiționată”, a afirmat Banciu.

Afaceristul Ioan Niculae a fost închis în dosarul ”Mită la PSD” la Penitenciarul de la Găești.

Deși a executat doar patru luni din pedeapsa de doi ani și șase luni primită în dosarul ”Mită pentru PSD”, Niculae susține că în cele 120 de zile petrecute în spatele gratiilor a publicat patru cărți și s-a comportat exemplar, motiv pentru care a cerut să fie eliberat condiționat.

Pe 2 aprilie, omul de afaceri a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la doi ani şi şase luni de închisoare în doarul "mită la PSD". În acelaşi dosar au fost condamnaţi Gheorghe Bunea Stancu, la trei ani de închisoare, Gheorghe Teodorescu şi Viorel Bărac, la doi ani şi şase luni cu executare.


Radu Banciu, despre respingerea eliberării condiționate a lui Ioan Niculae: Să ne explice cum e să nu scrii în 61 de ani nicio carte, iar când ajungi la pușcărie să scrii 5 cărțiCiteşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   eliberare conditionata,   Radu Banciu