Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre reținerea Alinei Bica: 17.000 de euro...asta înseamnă salariul unui român pe un an și jumătate. Doamna Voicu, se vede că ați fost născută după ultima ploaie (VIDEO)

Radu Banciu, despre reținerea Alinei Bica: 17.000 de euro...asta înseamnă salariul unui român pe un an și jumătate. Doamna Voicu, se vede că ați fost născută după ultima ploaie (VIDEO)

Un articol de: - 01 Sep 2015, 20:51
Radu Banciu, despre reținerea Alinei Bica: 17.000 de euro...asta înseamnă salariul unui român pe un an și jumătate. Doamna Voicu, se vede că ați fost născută după ultima ploaie (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre fosta șefă DIICOT, Alina Bica, care a fost reținută de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzată că a primit mită de la omul de afaceri Horia Simu. Șerban Pop a fost de asemenea reținut în acest dosar.

Alina Bica, fosta șefă DIICOT, iată stupefacție: reținută astăzi de procurorii anticorupție. În acest dosar și fostul șef al ANAF, Șerban Pop a fost reținut de procurorii DNA după o scurtă audiere. Cum spune avocata ei, Laura Voicu, (n.r. Alina Bica) este inculpată într-un dosar după ce fostul său consilier Florentin Mihăilescu, a denunțat-o pentru fabuloasa sumă de 17.000 de euro.

Avocata ei vrea să zică pentru un fleac. Cum să o reții pe Alina Bica pentru un nimic? 17.000 de euro...asta înseamnă salariul unui român pe un an și jumătate. Probabil lua banii în plic într-o secundă. Banii ăștia se mai împărțeau.

A întrebat (n.r. Laura Voicu) dacă pentru această sumă de 17.000 de euro se impune arestarea preventivă. Doamna Voicu, se vede că ați fost născută după ultima ploaie. Doamna Voicu, am văzut-o și la televizor...nu mă pot pronunța asupra imaginii ei întrucât este deplorabilă. Poate că în gura leului mi-aș permite să o comentez un pic pe doamna Laura Voicu. Ea trăiește într-o țară în care 17.000 de euro reprezintă un fleac. E ispita aia din filmele horror, nu are față de avocat.

Alina Bica are încă multe legate de coadă”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre reținerea Alinei Bica: 17.000 de euro...asta înseamnă salariul unui român pe un an și jumătate. Doamna Voicu, se vede că ați fost născută după ultima ploaie


Citeşte mai multe despre:   DNA,   Radu Banciu,   Alina Bica,   DIICOT,   Lumea lui Banciu