Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre reținerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatiță bestială, făcută împotriva noastră cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reușea să permanentizeze răul și escrocheria (VIDEO)

Radu Banciu, despre reținerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatiță bestială, făcută împotriva noastră cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reușea să permanentizeze răul și escrocheria (VIDEO)

Un articol de: - 06 Sep 2015, 20:44
Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reținerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru luare de mită.

”Ăsta era Sorin Oprescu, să iasă el basma curată și anturajul lui, de unde nu lipsește fiul său, Mircea Oprescu, care se pare că ar fi și el implicat la greu, chiar și în gestionarea cazului cu maidanezii. (...) Era o caracatiță bestială, făcută împotriva noastră cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reușea să permanentizeze răul și escrocheria, în general, la un nivel cât de cât acceptabil pentru istoria ei, pentru istoria faptelor rele”, consideră Banciu.

”Ăsta a fost Oprescu. El nu a inventat nimic. Nu a fost cel mai mare hoț, dar era unul care a alimentat acest sistem, a intrat în el, și-a dus apropiații pe culmi, cât s-a putut, l-a interesat ca ăstora să le meargă bine (...) evident în detrimentul cetățeanului care astăzi stă și se uită. Unii or să creadă, alții nu, unii or să dea vina pe justiție, că e prea băgăcioasă, alții or să dea vina pe procurori. Oamenii politici vor urla câteva săptămâni să plece Sorin Oprescu și să vină ei, deși ei sunt cu toții la fel. Trebuie băgat la cap ceea am vorbit de atât timp. Nu există om în care să ai încredere în societatea politică românească”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu, despre reținerea lui Sorin Oprescu


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Sorin Oprescu,   retinere